نحوه سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال به منظور دستیابی به سود

سرمایه گذاری مطمئن به عنوان پشتوانه ای برای آینده
بسیاری از ما همواره به دنبال راهکارهایی برای سرمایه گذاری هستیم. برای این مهم دست به اقدامات زیادی هم زده ایم تا بتوانیم بهترین راهکار ممکن را در این زمینه به کار گیریم. یکی از این راهکارهای ممکن پیشرو سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال است اما با توجه به این مسئله که همه ما از سرمایه گذاری های مختلف به دنبال راهکارهای مطمئن و شفاف هستیم که درصد ریسک پذیری پایین تر بوده و دست یابی به پول و ثروت مطمئن تر باشد؛ باید تمامی جوانب را بسنجیم تا در نهایت بتوانیم مطمئن ترین راهکار ممکن را به کار گیریم. در همین راستا در ادامه این برگ نوشته سعی برآن شده است تا نحوه سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال را شرح داده و به مزایا و معایب آن بپردازیم تا بتوانید با در نظر گرفتن تمامی شرایط لازم و مقایسه آن با سایر سرمایه گذاری های پیش رو، بهترین شیوه سرمایه گذاری را به عنوان پشتوانه آینده خود به کار گیرید. پس اگر به فکر سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال هستید و رویای دستیابی به سودهای کلان را در سر دارید؛ با ما همراه باشید.
ارز دیجیتال چیست و چگونه می توان در آن به سوددهی رسید؟
امروزه با توجه به وجود تحریم ها و شرایط بد اقتصادی حاکم بر کشورها، کمتر کسی است که سودای سوددهی را در سر نداشته باشد تا بدین ترتیب بتوان با استفاده از روش های نوین به سودسازی دست زد. ارزهای دیجیتال به واقع به ارزهایی اطلاق می شود که در بستر اینترنت به صورت الکترونیکی ذخیره و یا در صورت فروش به دیگران منتقل می شود. مبنای این نوع ارزها بر صفر و یک می باشد که اشاره به ارزش آن ها دارد. بنابراین می توان از آن ها به عنوان یک واحد پولی یاد کرد که به صورت اینترنتی برخلاف سایر واسطه های مالی از قبیل طلا و سکه و… تبادل می شوند. این نوع از ارزها به صورت لحظه ای و بدون محدودیت مرزها به راحتی در کسری از ثانیه انجام می شود که با توجه به شفافیت این نوع از بازارهای سرمایه گذاری و حس رقابتی که در آن وجود دارد؛ بسیار مورد توجه قرار گرفته است. به همین دلیل است که سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال امروزه در بازارهای مالی جهان مطرح شده است و مورد استقبال طیف وسیعی از مردم جهان واقع شده است. پیش از آنکه به نحوه سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال پرداخته شود و مزایا و معایب مختلف آن را ذکر کنیم؛ بد نیست اشاره ای گذرا به تاریخچه ورود ارزهای دیجیتال هم شود تا با گریزی به نحوه ورود و شکل گیری ارزهای دیجیتال بیشتر با این نوع از سرمایه گذاری ها آشنا شویم.
گریزی به تاریخچه ورود ارزهای دیجیتال
ارزهای دیجیتال سابقه خیلی طولانی مدتی ندارند. به این صورت که تقریبا ده سال و اندی از تاریخچه ورود آن ها می گذرد. به طور دقیق تر می توان اذعان داشت که درست در سال 2009 پس از فروپاشی مالی وال استریت این ارزهای دیجیتال پا به عرصه بازارهای مالی جهان گذاشتند. البته ذکر این نکته خالی از لطف نخواهد بود که تا پیش از پدید آمدن ارزهای جهانی مقاله ای به صورت آنلاین در مورد این نوع از ارزها نوشته شد که توسط «ساتوشی ناکوموتو» به رشته تحریر در آمد که طبق این مقاله نباید دولت ها و بانک ها در این نوع از ارزها هیچ گونه دخالتی داشته باشند. به همین دلیل است که نام ساتوشی ناکوموتو را به عنوان پدید آورنده ارزهای دیجیتال بر سر زبان آورده اند. این شخص درست پس از خلق ارزهای دیجیتال، سیستم آنلاین را در جهت ثبت و ضبط نمودن معاملات بیت کوین به وجود آورد تا پس از آن به منظور ارز دیجیتال، اولین سکه بیت کوین را استخراج کند. طبیعتا در آن زمان بیت کوین چندان ارزش ذاتی بالایی نداشت به این صورت که هر 1300 سکه بیت کوین معادل فقط یک دلار بود، مسئله ای که با ارزش امروز بیت کوین به هیچ عنوان قابل قیاس نیست چرا که رفته رفته بیت کوین در سراسر دنیا مطرح شد و باعث ارتقای ارزش ذاتی آن به طرز بسیار چشمگیری در بازارهای مالی دنیا شد و هم اکنون نیز به منظور سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال در تیررس بسیاری قرار گرفته است.
نحوه سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال
حال که با بیت کوین و ارزهای دیجیتال آشنا شده اید؛ بهتر است به منظور سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال نکاتی ارائه شود تا این نوع از سرمایه گذاری ها را به عنوان یکی از سودده ترین بازارهای مالی و پرنوسان ترین آن ها خدمت شما ارائه کنیم. پیش از هر مسئله دیگری باید یادآور شد که برای پای گذاشتن در هر نوع سرمایه گذاری اولین راهکار ممکن دیدن آموزش های اولیه و شناخت کلی نسبت به اصطلاحات رایج در آن دارد. در خصوص ارزهای دیجیتال نیز همین مسئله به خوبی نمایان است. ولی به طور کلی می توان گفت که روند سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال خیلی کار پیچیده و سختی نیست. هر چند باید حتما با آموزش وارد این حوزه از سرمایه گذاری شد تا متضرر نشوید. به طور کلی در نظر داشته باشید که شما دو شیوه برای سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال دارید که عبارتند از:
- ترید ارز دیجیتال
ترید به معنای معامله کردن است که اساس معامله معمولا بدین صورت است که فرد معامله گر ارز دیجیتال را در کمترین حالت ممکن خریداری می کند و آن را در بالاترین قیمت به منصه فروش می گذارد تا بدین ترتیب در بازارهای جهانی مالی کسب سوددهی کند. به همین منظور است که ترید ارز دیجیتال با خرید و فروش سهام شباهت دارد. همان طور که می دانید؛ معاملات این نوع از ارزها به صورت آنلاین در صرافی های آنلاین قابل انجام است که در آن تریدرها یا معامله گران خرید و فروش ارزهای دیجیتال را صورت می بخشند. برای سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال باید به خاطر داشته باشید که فرآیند دستیابی به سود و پول و ثروت هیچ گونه ارتباطی به شانس افراد ندارد و کاملا این مسئله علمی و حساب شده است که با اندکی آموزش و یادگیری تحلیل تکنیکال به راحتی می توانید به این مهم دست یابید. برای این منظور می بایست یک استراتژی درستی را برای خود انتخاب کنید و بر اساس استراتژی پیش رو یا شیوه های مختلف خرید و فروش که ممکن است دائما در تغییر باشند؛ ترید و معامله خود را انجام دهید تا به سودآوری نائل آیید.
- استخراج ارزهای دیجیتال
دومین شیوه در سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال، استخراج این نوع از ارزهاست. استخراج ارزهای دیجیتال به واقع به فرآیند اعتبارسنجی تراکنش این نوع از ارزها گفته می شود که تراکنش های شما در بلاک ذخیره می شوند که در نهایت تمامی این بلاک ها به زنجیره ای از پرونده ها به نام بلاکچین می پیوندند.
رایج ترین ارزهای دیجیتال
در لیست زیر به رایج ترین ارزهای دیجیتال اشاره شده است:
- بیت کوین
سردمدار تمامی ارزهای دیجیتال را می توان بی هیچ شک و شبهه ای به اسم بیت کوین زد که از زمان ظهور تا به امروز یکی از سودده ترین ارزهای دیجیتال لقب گرفته است. اگر نگاهی آماری به معاملات بیت کوین داشته باشید؛ به خوبی واضح می گردد که روز به روز ارزش بیت کوین در حال افزایش است و تریدرهای بسیار زیادی را در کسب سود و ثروت های زیاد به توفیق رسانده است.
- اتریوم
اتریوم نیز از دیگر ارزهای دیجیتال می باشد که دومین ارز دیجیتال بعد از بیت کوین می باشد. این نوع از ارزها نیز رشد قابل توجهی داشته است.
- تتر و ریپل
تتر نیز به عنوان یکی از پرمعامله ترین ارزهای دیجیتال شناخته شده است و ارز دیجیتال ریپل نیز به عنوان یکی از ارزهای دیجیتال کاملا آینده دار می باشد که شما می توانید با خرید آن ها دست به سودآوری بزنید.
مزایا و معایب سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال
حال که به طور عمیق با سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال و نحوه ترید یا معامله کردن در این نوع از ارزها آشنا شده اید؛ بد نیست اشاره ای هم به مزایا و معایب این نوع از ارزها انداخته شود تا با دید بازتری نسبت به خرید و فروش و سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال روی آورید.
الف) مزایای ارز دیجیتال
مزایای ارز دیجیتال بسیار زیاد هستند که به برخی از آن ها اشاره می شود:
- ارزهای دیجیتال نسبت به سایر شیوه های مختلف سرمایه گذاری هزینه های انتقال و دریافت و نگهداری بسیار پایین تری دارند و هزینه های آن برای معامله گران بسیار اندک است.
- سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال با یک روند کاملا ساده به دور از پیچیدگی های ممکن
- ریشه کن کردن فقر و دست یابی به سود در کمترین زمان ممکن
- امنیت بالا و حفظ حریم خصوصی افراد که شیوه دستکاری در آن را عملا غیر ممکن کرده است.
- کسب سودآوری با اندکی آموزش لازم در این زمینه به ساده ترین روش ممکن
- برطرف کردن مشکلات اقتصادی به شیوه کاملا نوآورانه
- و…
ب) معایب ارزهای دیجیتال
علاوه بر مزایا می توان به معایب ارزهای دیجیتال نیز اشاره داشت:
- افزایش جرم و جنایت
یکی از معایب ارزهای دیجیتال، استفاده از آن ها بصورت غیر قانونی و دست زدن به جرم و جنایت است که در راستای حمایت از تروریسم و پول شویی مورد استفاده قرار می گیرد هر چند که با ایجاد بلاکچین ها می توان موارد غیر قانونی را ردیابی نمود.
- مسائل امنیتی
ترس می تواند یکی از عوامل اساسی کسانی باشد که به این عرصه پای نگذاشته اند. در صورتی که ارزهای دیجیتال امنیت بالایی دارند ولی باز هم این امنیت به صورت مطلق نیست و این امکان می تواند وجود داشته باشد.
جمع بندی نهایی
اگر به دنبال یک سرمایه گذاری خوب و مطمئن هستید؛ بهتر است سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال را به عنوان یکی از سودرسان ترین سرمایه گذاری ها در درازمدت انتخاب کنید چرا که آمارها نشان دهنده ارزشمند بودن ارزهای دیجیتال است که روز به روز بر طرفداران آن نیز در اقصاء نقاط جهان افزوده می گردد.
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
بررسی و تفسیر اشتباهات رایج در بورس
آشنایی با باورهای غلط در مورد سرمایه گذاری در راستای سودآوری
آشنایی با انواع ریسک در بازار سرمایه به جهت سودآوری در بازار
پذیره نویسی چیست؟
اوراق تسهیلات مسکن یا اوراق تسه چیست و نحوه خرید و فروش آن چگونه است؟
یک تحلیل بر پیش بینی وضعیت اقتصاد جهان پس از کرونا
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
دیدگاهتان را بنویسید